Wat wij bieden

Een governance traject  gericht op samenwerking en het concretiseren van goed bestuur. Het omgaan met doelen, macht, verantwoordelijkheden en vertrouwen.

Daar horen kwesties bij als 'checks & balances' en 'structuur'. Maar dat is niet alles. In essentie gaat het om 'zelfkennis' én het verankeren van het stimuleren, het complementeren en het corrigeren. Het gaat om het borgen van het aanmoedigen én het verankeren van het bieden van constructief tegenwicht en constructieve tegenspraak.

Betrokken in denken en doen

Wij bieden iemand die reflecteert, initieert en stimuleert. Gericht op jouw doelen en een daarbij passende governance insteek.
Iemand die vragen stelt over gepaste 'omgangsvormen' en gepaste 'spelregels' . Een persoon die samen met jou zoekt wat voor jou en voor jouw organisatie een goed evenwicht is tussen 'tell me' en 'show me', tussen 'trust me' en 'prove me'.

En ook iemand die oog heeft voor strategische aspecten van het besturingsmodel, maatschappelijke context en integriteit.

Degene die vanuit organisatorische vraagstukken en oplossingsrichtingen ook verbinding legt met het concretiseren daarvan binnen juridische en bedrijfseconomische kaders.

Vanuit ons professionele netwerk kunnen wij ook iemand aanbieden die jou of je teamleden persoonlijk helpt. Helpt zelfkennis te vergroten en helpt een wil tot 'het anders doen' om te zetten in daadwerkelijke veranderingen. En het team kan helpen beter als team te functioneren. Het team en de mensen helpt te floreren.

Robuust

Wij houden ervan om meerdere invalshoeken te kiezen en te kijken of de relevante insteek en/of aanpassing nog steeds passend en wenselijk is. Maar we willen daar niet in blijven hangen. Dingen daadwerkelijk voor elkaar krijgen is ons motto.
Zowel wat betreft een incident (meteen actie ondernemen), een kort project of een langer traject.

Wij zijn gewend om daarbij samen te werken met jouw eigen notaris, advocaat, accountant en/of andere adviseurs (als ketenpartners).

Ben je op zoek naar topics, trends, een inspirerend boek of een uitdagende cursus? Kijk eens op managementboek.nl

Kenmerken

  • consistent
  • creatief
  • robuust

 

  • traject begeleiding
  • advies
  • interim opdrachten

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.