Wat wij bieden

Een governance traject  gericht op samenwerking en het concretiseren van goed bestuur. Het omgaan met doelen, macht, verantwoordelijkheden en vertrouwen.

Daar horen kwesties bij als 'checks & balances' en 'structuur'. Maar dat is niet alles. In essentie gaat het om 'zelfkennis' én het verankeren van het stimuleren, het complementeren en het corrigeren. Het gaat om het borgen van het aanmoedigen én het verankeren van het bieden van constructief tegenwicht en constructieve tegenspraak.

Betrokken in denken en doen

Wij bieden iemand die reflecteert, initieert en stimuleert. Gericht op jouw doelen en een daarbij passende governance insteek.
Iemand die vragen stelt over gepaste 'omgangsvormen' en gepaste 'spelregels' . Een persoon die samen met jou zoekt wat voor jou en voor jouw organisatie een goed evenwicht is tussen 'tell me' en 'show me', tussen 'trust me' en 'prove me'.

En ook iemand die oog heeft voor strategische aspecten van het besturingsmodel, maatschappelijke context en integriteit.

Degene die vanuit organisatorische vraagstukken en oplossingsrichtingen ook verbinding legt met het concretiseren daarvan binnen juridische en bedrijfseconomische kaders.

Vanuit ons professionele netwerk kunnen wij ook iemand aanbieden die jou of je teamleden persoonlijk helpt. Helpt zelfkennis te vergroten en helpt een wil tot 'het anders doen' om te zetten in daadwerkelijke veranderingen. En het team kan helpen beter als team te functioneren. Het team en de mensen helpt te floreren.

Robuust

Wij houden ervan om meerdere invalshoeken te kiezen en te kijken of de relevante insteek en/of aanpassing nog steeds passend en wenselijk is. Maar we willen daar niet in blijven hangen. Dingen daadwerkelijk voor elkaar krijgen is ons motto.
Zowel wat betreft een incident (meteen actie ondernemen), een kort project of een langer traject.

Wij zijn gewend om daarbij samen te werken met jouw eigen notaris, advocaat, accountant en/of andere adviseurs (als ketenpartners).

Ben je op zoek naar topics, trends, een inspirerend boek of een uitdagende cursus? Kijk eens op managementboek.nl

Kenmerken

  • consistent
  • creatief
  • robuust

 

  • traject begeleiding
  • advies
  • interim opdrachten